Straatweg 21, Rotterdam (2024)

Prachtig 3-laags herenhuis van 217m2 met voor- en achtertuin gelegen aan de geliefde Straatweg in Rotterdam-Hillegersberg! De woning beschikt over veel karakteristieke kenmerken, heeft een riante woonkamer en suite, 5 slaapkamers, badkamer, dakterras en een heerlijk ruime achtertuin. De woning is gelegen op de hoek, met prachtige voorgevel. De ligging is uitstekend en is op steenworp afstand van de Bergse Plassen. In de directe omgeving van de woning zijn er tal van winkels en leuke horecagelegenheden gevestigd. Wilt u toch naar het centrum of het CS, dan kan dat vrij snel en makkelijk met het openbaar vervoer en met de fiets ben je er al binnen 10 minuten. Verder zijn er veel onderwijs, medische en zorg mogelijkheden aanwezig, binnen minuten rijden. Uitvalswegen als de A13 richting Den Haag en A20 richting Utrecht/Gouda zijn uitstekend bereikbaar.

Indeling
Middels ruime voortuin met parkeergelegenheid voor meerderde auto’s bereikt u de karakteristieke entree.

Begane grond:
U komt binnen in de vestibule waar nog de originele stenen vloer ligt. De vestibule geeft toegang tot de hal. De hal geeft toegang tot toilet, keuken en woonkamer en suite. De eetkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Door de vele raampartijen in de erker met originele glas in lood ramen treedt hier veel lichtinval binnen, dit samen met de hoge plafonds zorgen voor een fijn en ruimtelijk gevoel. In de zitkamer bevindt zich nog een authentieke schouw. Middels originele en suite deuren met inbouwkasten is er toegang naar de zitkamer die gelegen is aan de achterzijde van de woning. De zitkamer geeft een karakteriek gevoel door de openhaard met houten schouw die doorgaat in de lambrisering. Dubbele openslaande deuren geven toegang tot het terras waarna met een trap de riante tuin bereikbaar is. De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning. De keuken is recentelijk gemoderniseerd en voorzien van, gasfornuis, koel-vriescombinatie, vaatwasser en Quooker. In de keuken bevindt zich de trap naar de kelder. In de kelder is de aansluiting voor wasmachine en droger. Daarnaast kan de kelder dienen als hobbyruimte of extra opslag.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot drie slaapkamers en badkamer. Twee slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van de woning, waarbij de grote slaapkamer is voorzien van een klein balkon. De hoofdslaapkamer is gelegen aan de achterzijde waar middels dubbele openslaande deuren het balkon bereikbaar is. De badkamer is voorzien van ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel. Op de overloop bevindt zich nog een inbouwkast en de gehele verdieping beschikt over een hardhoutenvloer.

Tweede verdieping:
De overloop geeft toegang tot twee slaapkamers en het dakterras. Waarvan een slaapkamer is voorzien van dakkapel en twee inbouwkasten. Het riante dakterras is gelegen aan de achterzijde en kijkt vrij uit over de achtertuin en biedt een heerlijke plek voor ontspanning.

Tuin:
De voortuin biedt ruimte om twee auto’s op eigen terrein te parkeren. Verder is er toegang tot de garage die tevens wordt gebruikt als berging. De fraai aangelegde achtertuin met achterom is met veel smaak en aandacht tot stand gekomen. Er is een gras gazon met meerdere planten borders en 3 pergola’s waardoor en altijd een plekje in de schaduw te vinden is. Dit is de ideale plek om tot rust te komen of gezellig met vrienden en familie tijd door te brengen.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar ca. 1920;
- Woonoppervlakte ca. 217 waarvan 68 m² overige-/kelderruimte;
- Inhoud ca. 747 m³;
- Kelderruimte is op sta-hoogte (ca. 2.05);
- Zonnig dakterras van ca. 35 m²;
- Royale groen achtertuin van ca. 24 m diep;
- Oplevering: in overleg.

Kolpa van der Hoek Makelaars Rotterdam is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren en heeft inzage in het meetrapport waarbij woonruimte en overige ruimte gesplitst zijn.

Deze informatie is door Kolpa van der Hoek Makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Straatweg 21, Rotterdam (2024)
Top Articles
Porlamar Apartments | easyJet holidays
Texas Thrift Stores (Get Yourself a Deal!)
Die Skihallen in Deutschland im Überblick
Petco Westerly Ri
Weather Underground Merritt Island
Delta Air Lines - Login
Calling All Competitors Wow
Subject Guides: Business: Exchange Rates: Historical Foreign Exchange Rate
What Is The Value Of 53I 9
Gopher Hockey Forum
Google Sites 1V1.Lol
Pooch Parlor Covington Tn
Nycers Pay Schedule
Steve Bannon Issues Warning To Donald Trump
Summoners War Update Notes
781 Area Code | Telephone Directories
Rooms For Rent Portland Oregon Craigslist
Model Center Jasmin
Cal Poly San Luis Obispo Catalog
New from Simply So Good - Cherry Apricot Slab Pie
Wwba Baseball
Minneapolis, MN Real Estate & Homes for Sale | realtor.com®
Naval Academy Baseball Roster
Shadbase Get Out Of Jail
Zen Leaf New Kensington Menu
Take Me To The Closest Chase Bank
Dollar Tree Hours Saturday
Poker News Views Gossip
Greensboro, NC Breaking News Headlines Today | Ground News
Mercedes E-Klasse Rembekrachtigers voorraad | Onderdelenlijn.nl
Uganda: The tiny flea making it painful for people to walk and work | African Arguments
Tnt Tony Superfantastic
The Parking Point Jfk Photos
02080797947
Acbl Homeport
Don Wallence Auto Sales Reviews
Susan Dey Today: A Look At The Iconic Actress And Her Legacy
Best Hs Bball Players
Imperialism Flocabulary Quiz Answers
Hospice Thrift Store St Pete
Withers Not In Sarcophagus
Marie Anne Thiebaud 2019
Sa 0 Spn 2659 Fmi 18
Paola Iezzi, chi è il compagno. L’uomo in comune con la sorella Chiara e le nozze 'congelate'
World History Kazwire
Unfall mit Ikarus C42: Gefangen in der Umkehr-Falle
Holy Grail Cum Guide
Sprague Brook Park Camping Reservations
Craigslist Covington Georgia
Epiq Document Delivery
Currently Confined Coles County
Vci Classified Paducah
Latest Posts
Article information

Author: Zonia Mosciski DO

Last Updated:

Views: 5741

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Zonia Mosciski DO

Birthday: 1996-05-16

Address: Suite 228 919 Deana Ford, Lake Meridithberg, NE 60017-4257

Phone: +2613987384138

Job: Chief Retail Officer

Hobby: Tai chi, Dowsing, Poi, Letterboxing, Watching movies, Video gaming, Singing

Introduction: My name is Zonia Mosciski DO, I am a enchanting, joyous, lovely, successful, hilarious, tender, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.