Douche wc kopen? De beste prijs en kwaliteit | Bidet.nl (2024)

Een douche wc is een toilet waarbij u het onderlichaam reinigt met water. Het is een wc en een klassieke bidet in één. Onze bidets zijn een aantrekkelijk alternatief voor de traditionele losse bidet en reiniget het onderlichaam met een aangename en tederen waterstraal, ook zijn onze producten op veel gebieden naar uw persoonlijke voorkeuren in te stellen. De douche wc wordt veel gebruikt door senioren, maar u ziet het bidet ook veel terug in luxe hotels. Wilt u onze douche wc’s kopen voor extra comfort tijdens uw toiletbezoek of heeft u medische noodzaak? Voor welke reden dan ook kunt u terecht bij Bidet.nl. Al onze producten zijn zorgvuldig door ons team van specialisten geselecteerd. Wilt u advies bij het maken van de beste keuze? Dan kunt u altijd bellen naar: 010-242 09 15 of stuur een mailtje naar info@bidet.nl. Daarnaast kunt u van maandag t/m zaterdag altijd bij ons terecht in de showroom in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Functionaliteiten en opties

De douche wc biedt vele functionaliteiten die uw toilet ervaring aanzienlijk kunnen verbeteren. Naast de standaard douchefunctie en de delicate ladydouche, geniet u van luxe zoals een warme lucht föhn die het gebruik van toiletpapier overbodig maakt. Daarnaast zorgt de verwarmde zitting voor comfort door de wc-bril te verwarmen zodra u nadert, terwijl een geurafzuigingssysteem ongewenste geurtjes direct neutraliseert. Het oriëntatielicht biedt ‘s nachts navigatie gemak zodat u niet meer het grote licht aan hoeft te zetten. Uw toiletruimte transformeert in een oase van comfort en hygiëne, waardoor de douche wc’s wel spatoilet wordt genoemd.

Blooming automatisch bidet systeem

Het gerenommeerde merk Blooming heeft diverse hoogwaardige bidet systemen op de markt gebracht, die geschikt zijn voor alle toiletten. Bij het aanschaffen van een Blooming automatisch bidet systeem, kunt u kiezen uit het Standard systeem, het Comfort systeem, het Deluxe Blooming automatisch bidet systeem en het Plus bidet systeem. Ook heeft Blooming het zogeheten Elegant systeem, met een extra lange bidet toiletbril voor extra comfort. Deze bidet systemen van Blooming zijn ontworpen om eenvoudig te integreren op bestaande toiletten, waardoor u kunt genieten van de voordelen van een douche wc zonder ingrijpende verbouwingen.

Geberit Aquaclean douche wc’s

Ook Geberit is een betrouwbaar merk dat al vele jaren gespecialiseerd is in het ontwikkelen van verschillende soorten sanitaire voorzieningen. De meeste mensen kennen dit merk van de kwalitatieve toiletten die ze aanbieden, maar het bedrijf verkoopt ook verschillende soorten bidet sproeiersystemen. Deze bidetsystemen passen in iedere toiletruimte en zorgen voor een extra hygiënische reiniging na het toiletbezoek. Omdat er verschillende varianten zijn van de Geberit bidet systemen, kunt u altijd wel een product vinden dat aan uw wensen en verwachtingen voldoet. Een Geberit Aquaclean bidet is behoort tot het hogere segment producten in vergelijk met andere merken, maar dat zie je terug in de kwaliteit. Het is daardoor ook een lange termijn investering en is zeer populair onder de luxe hotels, musea en ook luxe restaurants.

Mechanische bidets

U wilt uw toilet uitbreiden met een hoogwaardig douche wc, maar u wilt hier niet te veel geld aan uitgeven. In dit geval raden wij u zeker aan om de verschillende mechanische bidets eens te bekijken. Deze systemen zijn van hoge kwaliteit, maar worden wel voor zeer aantrekkelijke prijzen aangeboden. De mechanische bidetsystemen werken volledig zonder stroom. Dit betekent dat u geen stroomvoorziening op het toilet nodig heeft om de mechanische bidets te gebruiken en dat uw elektriciteitsrekening niet kan stijgen door het aanschaffen van het product. De stroomloze douchewc’s zijn leverbaar in de vorm van een bidetbril en in de vorm van een plaatje dat u onder uw toiletbril kunt plaatsen.

Comfort voor bij u thuis

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun standaard toiletpot uit te breiden met een bidet. De reiniging van een douche wc is vele malen milder en dus comfortabeler dan standaard reiniging met toiletpapier of natte doekjes na het toiletbezoek. Vindt u het vervelend om toiletpapier of natte doekjes te gebruiken na het bezoeken van het toilet en zoekt u een mildere oplossing voor hygiënische reiniging, dan is de WC douche zeker iets voor u. Ook is het bidet een goede oplossing voor mensen met bepaalde gezondheidsproblemen, zoals aambeien. Deze handige wc met watersproeier is hiermee zeer divers inzetbaar en is een absolute toevoeging aan ieders toilet!

U reinigt niet alleen comfortabel en mild met een WC douche, maar de reiniging van een bidetsproeier is bovendien altijd grondig en hygiënisch. Het warme water zorgt ervoor dat u volledig schoon en hygiënisch het toilet kunt verlaten, zonder ook maar een beetje toiletpapier te moeten gebruiken. Het is misschien even wennen om het bidet voor de eerste keer te gebruiken, maar hierna wilt u gegarandeerd niet meer terug naar de standaard reiniging met toiletpapier en/of natte doekjes.

Een wc douche kopen?

Een douche wc staat voor luxe en comfort. Een gemiddeld spatoilet is voorzien van vele comfortfuncties, van een comfortabele verwamde toiletzitting, een verwarmde waterstraal en een massagefunctie tot de volledige instelbaarheid naar ieders persoonlijke voorkeur. Wilt u zelf een spoeltoilet kopen? Wij bieden al een volwaardige douche wc vanaf €299,- . Het kan dus een aardige investering zijn maar hoeft niet veel te kosten. Mechanische bidet systemen zijn bijvoorbeeld al verkrijgbaar voor €79,-.

Na het bestellen van een bidet toilet bij ons ontvangt u dit altijd volledig inclusief montagemateriaal waardoor u het vaak ook makkelijk zelf kunt installeren op uw bestaande closet of toiletpot. Hiermee tovert u uw bestaande toilet eenvoudig om naar een volledig douchewc systeem, en dat allemaal in een oogwenk. Naast de systemen die op uw bestaande toilet geïnstalleerd kunnen worden is het ook mogelijk een combinatie met een bijpassend keramische toiletpot te bestellen.

Bent u geïnteresseerd in een douche wc of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Ga naar onze keuzehulp of neem contact met ons op en onze medewerkers helpen u graag verder.

Ontdek Alle Bidets bij Onze Duitse Partner Bidetspezialist.de

Op zoek naar een uitgebreid aanbod aan bidets in Duitsland? Bezoek dan onze partnerwebsite Bidetspezialist.de. Bidetspezialist.de biedt een breed scala aan bidets die voldoen aan al uw wensen en behoeften. Bekijk het volledige assortiment op Bidetspezialist.de en vind het perfecte bidet voor uw badkamer.

Douche wc kopen? De beste prijs en kwaliteit | Bidet.nl (2024)
Top Articles
Foreign Languages Building
2024 Fantasy Baseball: Redrafting the first two rounds for the second half
Genesis Parsippany
How To Do A Springboard Attack In Wwe 2K22
Booknet.com Contract Marriage 2
Seething Storm 5E
Zitobox 5000 Free Coins 2023
Swimgs Yung Wong Travels Sophie Koch Hits 3 Tabs Winnie The Pooh Halloween Bob The Builder Christmas Springs Cow Dog Pig Hollywood Studios Beach House Flying Fun Hot Air Balloons, Riding Lessons And Bikes Pack Both Up Away The Alpha Baa Baa Twinkle
Ncaaf Reference
Strange World Showtimes Near Cmx Downtown At The Gardens 16
Danielle Longet
Craigslist Dog Kennels For Sale
Best Restaurants Ventnor
Newgate Honda
Amelia Bissoon Wedding
Morocco Forum Tripadvisor
Moparts Com Forum
Craigslist Edmond Oklahoma
Download Center | Habasit
Tamilrockers Movies 2023 Download
Morristown Daily Record Obituary
Hermitcraft Texture Pack
Decosmo Industrial Auctions
Ups Print Store Near Me
Timeforce Choctaw
Dr Ayad Alsaadi
Rimworld Prison Break
1973 Coupe Comparo: HQ GTS 350 + XA Falcon GT + VH Charger E55 + Leyland Force 7V
Happy Homebodies Breakup
Hefkervelt Blog
Kimoriiii Fansly
Uno Fall 2023 Calendar
Desales Field Hockey Schedule
Laveen Modern Dentistry And Orthodontics Laveen Village Az
Devargasfuneral
EST to IST Converter - Time Zone Tool
Boone County Sheriff 700 Report
Cygenoth
Cnp Tx Venmo
Nail Salon Open On Monday Near Me
Frigidaire Fdsh450Laf Installation Manual
Is Ameriprise A Pyramid Scheme
Gas Buddy Il
Access to Delta Websites for Retirees
Cara Corcione Obituary
Used Auto Parts in Houston 77013 | LKQ Pick Your Part
Tyrone Dave Chappelle Show Gif
Grandma's Portuguese Sweet Bread Recipe Made from Scratch
Tenichtop
Loss Payee And Lienholder Addresses And Contact Information Updated Daily Free List Bank Of America
Elizabethtown Mesothelioma Legal Question
Latest Posts
Article information

Author: Ouida Strosin DO

Last Updated:

Views: 6454

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ouida Strosin DO

Birthday: 1995-04-27

Address: Suite 927 930 Kilback Radial, Candidaville, TN 87795

Phone: +8561498978366

Job: Legacy Manufacturing Specialist

Hobby: Singing, Mountain biking, Water sports, Water sports, Taxidermy, Polo, Pet

Introduction: My name is Ouida Strosin DO, I am a precious, combative, spotless, modern, spotless, beautiful, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.